Oriģinālas Un Īpašas Izmantot

Halloween JoJo Dīvaino Piedzīvojumu Killer Queen Gaismas Kaklarota Cosplay Bultiņas, kas SPĪD TUMSĀ Kulons Karnevāla Puse Dāvanas

Noliktavā

Īpaša Cena €1.64

Regulārā cena: €2.74

Krāsas
sku:
  • w391693
Apraksts

Produkta Apraksts

Halloween JoJo Dīvaino Piedzīvojumu Killer Queen Gaismas Kaklarota Cosplay Bultiņas, kas SPĪD TUMSĀ Kulons Karnevāla Puse Dāvanas

Kā iegūt vairāk izdevīgāku cenu?

Lūdzu, sekojiet mūsu veikalu, lai iegūtu vairāk labvēlīgu cenu (ja vairumtirgotājs, vienkārši sazināties ar mums pirms pasūtījuma, un mēs jums sniegsim labākos atlaides)

Vēlaties, lai pārbaudītu loģistikas izsekot jūsu pasūtījumu?

Ievadiet šo URL, lai iegūt izsekošanas informācija:

https://global.cainiao.com/

(Un jūs varat saņemt informāciju par izsekošanas informācija šajā mājas lapā (Atbalsta :Spānija, Francija, Nīderlande, Beļģija, Apvienotā Karaliste, Vācija, Itālija, Portugāle un citas valstis, kas ierodas valstī 15 dienu laikā, citām valstīm, kas nav piegādāta, 30 dienu laikā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs turpināsim rīkoties tā, lai jūs nekavējoties.)

Ja ir kādi jautājumi par vienumus, kas saņemtas, mēģiniet sazināties ar mums pirmo reizi, un, lūdzu, neatstājiet mūs negitive atsauksmes, Uzticas mums, ka mēs to atrisinātu, jums laikā.

Piegāde

1. Mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu noklusējuma adresi www.alia.lv.Lūdzu, comfirm savu adresi, pirms veicat pasūtījumu.

2. Starptautiskās tirdzniecības, kuģniecības varbūt nedaudz aizkavējās sakarā ar muitas inspeciton un citas nelaimes gadījumā

3. Ja jums ir steidzami nepieciešams, lai, Lūdzu, izvēlies, piemēram, DHL, EMS, Bet jums vajadzētu pievērst atbilstošu piegādes maksa.Ceru, ka jūs varat saprast.

Atsauksmes

1. Klientu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis.

2. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes pārskats!

3. Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu pakalpojumu vai jebkādas citas problēmas, lūdzu, nē sazinieties ar mums, pirms došanās atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, Cik drīz vien iespējams, Paldies par jūsu atbalstu!

Produkta specifikāciju

Zīmola Nosaukums CINESSD
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Sakausējuma
Vienuma Tips kaklarota
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Dzimums Unisex

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti