Oriģinālas Un Īpašas Izmantot

Sieviešu Viduslaiku, Renesanses Kleita Viktorijas Īrijas Kleita Sievietēm Korsešu Pie Pleca Smocked Vidukļa Retro Kroku Gara Kleita

Noliktavā

Īpaša Cena €9.19

Regulārā cena: €18.39

Krāsas
sku:
  • w393950
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni Paziņojumu:

1.Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

2.Lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.1 inch = 2.54 cm

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

4.Lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu rūpīgi, kas var būt atšķirīgs no citiem apģērbu un vietējo lieluma diagrammu.Ja neesat pārliecināts, kāda izmēra jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums. 5.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma informāciju pirms atkal jums vietu pasūtījumu.

Sieviešu Renesanses Gara Kleita

Iezīmes: -Mežģīnes up dizaina, ilgi bell piedurknēm detaļu, vintage stilu, renesanses, viduslaiku Īrijas kostīms, Halloween cosplay kleita, gothic vairāk kleitu. -Viktorijas laika gotikas retro kleita, perfekts kā viduslaiku kleita, kāzu kleitas, vakara kleitas, anime kleitas, un cosplay kostīmi, Halloween kostīmi, dzimšanas dienas svinības kleita, vintage maskēties puse kleita. -Gadījumos: Renesanses svētki, kāzas, Halloween puse, cosplay, vai citos gadījumos.

Viduslaiku Renesanses Gara Kleita Sievietēm

Viduslaiku Renesanses Gara Kleita Sievietēm, Vintage Maskēties Puse Kleita.

Priekšējiem mežģīnes-up, Regulējams pa pleciem, lai labāk ar roku fit.

Mežģīņu dekoltē, varbūt valkāt virs vai pie pleciem.

Mežģīņu Īsām Piedurknēm, Pie Pleca, Grīdas Garums, uzliesmoja flounced lielu vīles.

Elastīga vidukļa piemērots jūsu ķermeņa perfekti.

Renesanses sieviešu kleita

Materiāli:

Viduslaiku Īrijas Kostīms, Kleita, kas Izgatavoti no super mīksts, elpojošs poliesteris un spandex maisījums šķiedras,ar šo tik Retro Tērpu renesanses viduslaiku masku, jūs varēsiet baudīt brīnišķīgu vakaru!

Stils:

Ar īsām Piedurknēm, Grīdas Garums, Pie Pleca, Elastīgs Viduklis, Ērti Viduslaiku, Renesanses Gara Kleita Sievietēm, Vintage Maskēties Puse Kleita.

godu

Īrijas Renesanses Kleita Lieliski Renesanses festivāls, Marco Polo stila grupa, Viktorijas gadījumā, Steampunk festivāls, cosplay, Halloween, teātra izrādi, tēmu puses, utt.

Iezīme

Sieviešu Gotikas, Renesanses Kleitas Princeses Viktorijas Nelegālo Kleitu.Elastīga vidukļa piemērots jūsu ķermeņa perfekti, divslāņu hem, pilna garuma kleita.Bieza poliestera šķiedras, mīksts pieskarties un ērti valkāt.

Paziņojums:

Sakarā ar gaismu un ekrāns starpība, Viduslaiku Īrijas Kostīms, Kleita preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums!

Par mums

Mēs esam rūpnīcas piegādātājs.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir interesanti pirkuma liels daudzums tādu priekšmetu, mēs sniegt visu informāciju, kas jums nepieciešams.Mēs patiesi ceram, ka mēs nodrošināsim jūs ar lielisku pakalpojumu

Atgriež & Kompensācijas

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja neesat apmierināts ar pirkumu, mēs to atrisinātu pēc iespējas ātrāk.Laipni aicināti sazināties ar mums.

Piegāde

Kuģniecības Mēs esam tik priecīgi, ka jūs sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības.Mēs atrisinātu tā, lai jums un sazinieties ar Trešo Pušu Loģistikas.Tāpēc, lūdzu, dariet mums zināt jūsu domas un jautājumi.Dažādās vietās ir dažādi veidi, kā loģistikas un loģistikas laiku ir dažādi, lūdzu, noklikšķiniet Kuģniecības un Maksājumu, un izvēlēties reģionu, un pēc tam, ņemot loģistikas informāciju.Ja jūs nesaņemat preci pēc 30 dienām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izmeklēt un atrisināt piegādes problēmu.Mēs patiesi ceram, ka mēs nodrošināsim jūs ar lielisku pakalpojumu. ^_^

Tagi: laima zaļš korsešu, Pirātu Kostīms, uzvalks

Produkta specifikāciju

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Kategorijas Sieviešu Gotikas, Renesanses Kleitas Princeses Viktorijas Nelegālo Kleita
Materiāls Poliestera
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Vienuma Tips Komplekti
Rakstzīmes Citi
Avota Veids Citi
Modeļa Numurs 6531
Produkts Renesanses Sieviešu Gara Kleita
Sastāvdaļas Kleitas
Dzimums SIEVIETES
Godu Īrijas Renesanses Kleita Lieliski Renesanses festivāls, Marco Polo stila puse, Viktorijas notikums, Steampunk festivāls, Cosplay, Halloween, teātra šovs, Tēmu Puse, u.c.
Krāsa Balts Sarkans Zils Melns Violets Vīna sarkana Zaļa
CN Ķīna

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti