Sadzīves Tehnika

ABS + nerūsējošā Sadzīves Vakuuma mikseris portatīvo spiede augļu sulas mašīna mini sienas slēdzis sienas, laužot mašīnas 220v 300w 1gab.

Noliktavā

Īpaša Cena €33.40

Regulārā cena: €39.77

Krāsas
sku:
  • w126229
Apraksts

Produkta Apraksts

Sadzīves Vakuuma mikseris portatīvo spiede augļu sulas mašīna mini sienas slēdzis sienas, laužot mašīnas saglabāt 24h 220v 300w 1gab.

Produkts parādot

Produkta parametri:

Nosaukums: vakuuma Spiede

Modelis: BLV-05

Produkta numurs:GL1153

Spriegums: 220V

Jauda: 300W

Motora ātrums: 23000 reizes / min

Korpusa materiāls: ABS + nerūsējošā tērauda

Slīpēšanas kausa tilpums: 200ml

Uzskaites kausa ietilpība: 570ml, 400 ml

Kauss materiāls: PCTG

Neto svars: aptuveni 1.62 kg

Lūdzu, ņemiet vērā, kā zemāk:

Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes metodi"(368.42 usd), mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu pa jūru un piegāde uz tuvāko ostu!

Ja kuģošanu pa jūru, pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm.

Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko express un tieši piegādi uz jūsu norādīto adresi(durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!

1)lai aizsargātu savus objektus un izvairītos no jebkādu kaitējumu, no pārvadāšanas procesu, saņemot paku, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.

Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar vietējo ARAMEX / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Tad uzņemiet fotogrāfijas bojāta mašīna un lietošanas, nekavējoties nosūtītu ziņu ar mums, mēs palīdzēsim jums novērst šīs problēmas.

2)ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai kuģošanu, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.

3)Un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un mūsu serverī ,pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs arī dos jums "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM",

Kad jūs vērtētu piegādes termiņš daļu, lūdzu ņemt starptautiskā tranzīta vērā.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Tagi: smaržas bulgari blv, lowes spiede, sego spiede, kaklarota cilvēks blv, voron corexy komplekts, vevo spiede, hurom spiede daļas, blv prusa gulta, komplekts blv cr10, v spiede

Produkta specifikāciju

Motora ātrums 23000 reizes / min
produkta numurs GL1153
Asmens Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs BLV-05
Mīkstuma Tvertnes Tilpums 500ml
Uzlādes Ostas Forma Kārta
Reitings (Apgr / Min) >22001Rpm
Forma Uzlādes Ports Kārta
Veids vakuuma Spiede
Sertifikācija CE
Funkcijas Sulas, vakuuma Spiede
Ieguldīšanas Metodi Tabula
Korpusa Materiāls ABS + Nerūsējošā tērauda
Jauda 500-1000ml
Jauda (W) 300W
Spriegums 220V
Zīmola Nosaukums LZHZXY
Uzskaites kausa ietilpība 570ML, 400 ML
Preces Nosaukums vakuuma Spiede
Kauss Materiāls PCTG
Ātruma Regulēšana Viens Pārnesums
Slīpēšanas kausa ietilpība 200ml
Neto svars par 1.62 kg

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti