Sadzīves Tehnika

Rezerves Galveno Suku, Rullīti HEPA Filtrs Bissell Crosswave X7 Pet Pro 3350F,2832Z,2955Z Slapjš-Sauss putekļu sūcējs

Noliktavā

Īpaša Cena €25.91

Regulārā cena: €44.67

Krāsas
sku:
  • w127970
Apraksts

Produkta Apraksts

Rezerves Galveno Suku, Rullīti HEPA Filtrs Bissell Crosswave X7 Pet Pro 3350F,2832Z,2955Z Slapjš-Sauss putekļu sūcējs

PLAŠI IZMANTO: Modernizētas Nomaiņa Multi-Surface Pet un rajona Paklāju Suku Rullīšus, otas un filtri, ir ideāli saderīgas ar Bissell CrossWave X7 Pet Pro 3011,3350 F,2832Z,2955Z vakuuma ar Anti-šoka Funkciju.

LIELISKA KVALITĀTE: Inovatīvo birstīti krūmāji, lai noņemtu netīrumus un samazina kaitinošas mājdzīvnieku spalvu apmetni.Tas ir labs palīgs, lai saglabātu jūsu mājas patiesi tīru un uzlabot gaisa kvalitāti jūsu ģimenes.Multi-surface brush roll ir izgatavots no dubultas-darbojas microfiber un nylons strādāt par paklājos un aizzīmogotā cieto grīdu, tostarp koka, flīžu, marmora, lamināta un linoleja grīdas.

VIEGLI NOMAINĪT UN CLEANE: Snap savā vietā, lai ātri un bez piepūles ikdienas nomaiņa bez instrumentiem.Vienkārši noskalo ar tīru ūdeni un ļaujiet tai pilnībā nožūt, pirms tos izmantot.Lai saglabātu savu putekļsūcējs darbojas ar optimālu sniegumu, atcerieties, lai mainītu filtru ik pēc 3-6 mēnešiem.

Efektīvāka: krūmāji, lai noņemtu netīrumus un samazina kaitinošas mājdzīvnieku spalvu apmetni.Premium Vakuuma HEPA filtriem ar H12 efektivitāti, lai lamatas, ziedputekšņiem un 99.97% no daļiņām, kā mazos, kā 0.3 Mikronu izmēra.ideāli piemērots mājsaimniecībām ar mājdzīvniekiem un smēķētājiem.

Mazgājams Filtrs: Veļas tīru, Roku mazgāšana siltā ūdenī.Mazgāšanas līdzekli var izmantot, ja vēlaties.Ļauj filtrs gaisa pilnībā izžūt, pirms.

Materiāls:plastmasa

krāsa:Krāsu Foto

Iepakojuma Saturs:

2 * Roll suka

4 * Filtrs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti