Automobiļu Daļas Un Piederumi

Auto Converter Power Inverter Modificētu Sinuss Viļņu DC12V 110/220V Off Tīkla Viegls Dizains un augstākās Kvalitātes Auto Piederumi

Noliktavā

Īpaša Cena €37.76

Regulārā cena: €72.61

Krāsas
sku:
  • w432708
Apraksts

Produkta Apraksts

Postenis Ziņas:

* 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

* [Car Power inverter] Car power inverter ar 2 USB porti un viens MAIŅSTRĀVAS kontaktligzdas.Power inverter nāk ar bezmaksas vieglāks un 2gab akumulatora klipus, nodrošinot 300Watt nepārtrauktā jauda (Lūdzu, pārliecinieties, ka kopējā nominālā jauda pievienotās ierīces ir ≤ 300W).vieglāks kabeli var apgādāt ar enerģiju, lai ierīci ērti.Ja, nodot jauda pārsniedz 150W, lūdzu, izmantojot Krokodils Klipus, lai akumulatoru.

* [LED Zaļās un Sarkanās Darbi Gaismas] Kad inverter darbs normāls, zaļā LED Gaismas darbu un pateiks, ka tas darbojas labi, bet, kad tas ir uz aizsardzības statusu, piemēram, zemsprieguma, augstsprieguma, virs temperatūras, vai virs kravas, Sarkanā Led Gaismas indikators iedegas, un jums ir nepieciešams, lai izslēgtu inverter, un pārbaudiet, kas aizsardzības funkcija ir darbs, un mēģiniet to atrisināt, tad invertors var strādāt atkal.

* [Viedā LCD Sprieguma Ekrāna displejs] Krāsains smart LCD Displejs parāda akumulatora Ievade akumulatora spriegums, izejas spriegumu, Akumulatora jauda, frekvence 50Hz vai 60Hz, celtspēja reālā laikā, kas var palīdzēt, lai jūs zināt, valsts inverter ērti.

* [Ātrās Uzlādes Dual USB porti ] Viens AC Noietu un atbalstītu divas usb lādētāja ports(Maks 4.2 A) strādāt tajā pašā laikā, un tas var piedāvāt 100% ātrās uzlādes Mobilie telefoni, datori, klēpjdatori,krūts pumpis, Miglotājs, Skuvekļi, medicīnas glābšanas ierīces, avārijas aprīkojums utt.Viegli satikt barošanas vajadzībām, dažādas transportlīdzekļu, elektrisko iekārtu, un tas var būt kā Avārijas Elektroenerģijas Padeves.

* [Multi Aizsardzības] iebūvēta drošinātāji, droša uzlāde dizaina un dzesēšanas ventilatoru novērš automobiļu strāvas pārveidotājs no vairāk siltuma, enerģijas taupīšana un enerģijas, pārsprieguma, pārslodzes, strāvas, īssavienojumiem, zem sprieguma, pārkaršanu un īssavienojumu aizsardzība.

* [Viegls dizains un augstākās Kvalitātes] Viegls un kompakts, ideāls brīvdienas, kempings un darba braucieniem.To var pievienot gandrīz jebkuru 12V izejas jauda, transportlīdzekļu, kas nodrošina uzlādes iespējas jebkurā vietā.

Specifikācijas:

*Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

*Krāsa: Melna

*Nosaukums: Car power inverter

*Ieejas spriegums: DC 10.5 V~15V,

(Ja akumulatora spriegums ir zemāks par 10.5 V pārveidotājs ir zema sprieguma aizsardzība, kad baterijas spriegums ir lielāks par 15V, invertoru augsta sprieguma aizsardzība)

*Izejas spriegums : AC 110V /220V jums

*Izejas frekvence: 50Hz par 220V modelis /60Hz par 110V modeli.

*Nominālā jauda: 300W

*Izejas viļņu forma: Modificēts sinuss viļņu

PADOMI:

* 12V parasti ir par automašīnām, 24V automašīnas, 48V un 60V parasti ir par elektriskajiem transportlīdzekļiem.

* Pieejams Nominālā Sprieguma Diapazons piederumi : 200~240V, 100~120V

* Drošs Klāstu mūsu invertora Ieejas Spriegums:12V (9.8~15V)

Iepakojuma Saturs:

1 x Power Inverter

2 x Baterijas Klipu

1 x Vieglāks Plug

1 x angļu Rokasgrāmata

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

UZMANĪBU!

*1.Tas ir modificētu sinuss viļņu inverter,NAV piemērojams attiecībā uz ierīcēm, kas darbojas ar iebūvēto motoru, matu žāvētāji,gaisa kondicionieri, kafijas automāts,ūdens sūknis, indukcijas plīts,ledusskapjiem un mikroviļņu krāsnīm utt.Pārliecinieties, ka kopējā nominālā jauda pievienotās ierīces ir ≤ 300W

-2.Pievelciet Pozitīvo (+) un Negatīvo (-) spaili, kad automašīnas converter izmanto

-3.Ja pārveidotājs ir tieši saistīts ar vieglāks.Augstākais, nodot varas jābūt zem 150W.Ja augstāka nekā 150W,mēs stingri iesakām jums izmantot Krokodils Klipus, lai akumulatoru ,jo vieglāks auto, iespējams, nevar atļauties varu pār 150W.

-4.Auto converter piemērots DC12V un Auto TIKAI, nav piemērotas, lai DC 24V un lidmašīnas

-5.Lūdzu, neatstājiet inverter UZ stāvokli pirms auto sākuma.Tas ir viegli sabojāt inverter pirms savienots ar akumulatoru.Pareizu darbību, ir izveidot savienojumu ar akumulatoru, vispirms, un pēc tam ieslēdziet invertoru maiņa

-6. Tas ir normāli, ja invertoru, lai kļūst silti, kad lietojat to.Lai iegūtu vislabākos rezultātus, lūdzu, ielieciet inverter uz līdzenas virsmas, un darba vietā ir jāatbilst šādiem kritērijiem:

1).Glabāt sausā.Neļaujiet inverter sazinieties ar ūdeni vai citu šķidrumu, saglabāt inverter attālumā no mitruma vai ūdens.

2).Vēsā vidē.Uzglabāt temperatūrā starp 0 grādiem pēc Celsija un 40 Celsija grādiem.Nelieciet inverter blakus siltuma avoti vai citām ierīcēm.Izvairīties no tiešiem saules stariem.

Produkta specifikāciju

Zīmola Nosaukums SWM
Sertifikācija CE
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti