Drinkware

Waterkoker Dzērienu Traukā Ar Notekcauruli & Augļu Theepot Vāku Dzērienu Dozators Huishoudelijke Limonade Fles Koelkast Koel Comfy

Noliktavā

Īpaša Cena €11.65

Regulārā cena: €14.57

Krāsas
sku:
  • w42655
Apraksts

Produkta Apraksts

Tēja Auksta Ūdens Spainis Dzērienu Traukā Ar Notekcauruli & Augļu Servera Vāku Dzērienu Dozators Ar 3,8 L Lielu Jaudu

Aizzīmju Punktiem:

1、Kosmosa Taupīšanas: Tas ūdens padeves tvertne ar notekcauruli ir must ir postenis vasarā.Caurspīdīga bin ļauj jums zināt, atlikusī summa dzert iekšā.Tas nav aizņem daudz vietas jūsu ledusskapī.Praktisks piederums, lai padarītu augļu dzērienu.

2、Viegli Ielejot Dizains: ērts push krāns dizains ļauj viegli ieliet ūdeni.Jūs varat nodot šo dzērienu traukā ledusskapī vai uz galda, un jūs varat sasniegt ērti padeves vienkārši nospiediet.Nav nepieciešams pacelt visu pudelīti.

3、Liela Ietilpība: 3.8 L liela jauda ir līdzvērtīga 10 pudeles (330mL) dzērienu, kas var atbilst dzeramā ūdens prasību par vairāk nekā 2 personām dienā.

4、Universāls Vāks: augšējo vāku var izmantot kā uzglabāšanas paliktnis, lai augļus vai uzkodas, lai saglabātu nepatikšanas, izmantojot augļu plates.

5、Premium Materiāls: Izgatavots no izgatavoti no augstas kvalitātes PET materiāla, šo dzērienu iepakojumam ir karstumizturīgas un aukstā izturīgi.Tas ir paaugstināma, lai saglabātu countertop vietas vai ledusskapja telpu.

Specifikācijas:

Materiāls: PET

Ietilpība: 3.8 L

Izmērs: par 31*18*10.8 cm/12.20*7.09*4.25 collas

Pieteikums: veicot sulas/augļu tējas/vīns

Iepakojuma Saraksts:

Dzērienu Konteinerā*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Tagi: 60mm soma krāns, šļūtenes krāns 3, undefined bikses, undefined cosplay, kostīmi fles vīrietis, mustela bērnu ūdens, foto piederumi krāns, undefined auskari komplekts, sieviešu krekls, kleita fles, krāns apakšveļu

Produkta specifikāciju

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti