veikals

Ķīlis Orthotic Ierīces, Pēdu Papēža Spilventiņu Mediālas Sānu Atbalstu Pusi Pad X-formas O-formas Kāju Mīksto Orthotic Zolīte Vīriešiem Un Sievietēm

Noliktavā

Īpaša Cena €2.92

Regulārā cena: €4.64

Krāsas
sku:
  • w123754
Apraksts

Produkta Apraksts

Universāls Izmērs: Šie Ortopēdisko Mediālas & Sānu Papēža Ķīlis Gēla Ieliktņi ir pieejami gan sieviešu, gan vīriešu ASV apavu izmērus 5+.tie nav pilna izmēra zolīte.

Ergonomisks Dizains: Nodrošina 4 GRĀDU MEDICĪNAS LIFTS potītes inversiju vai eversion un attieksmi pret plakano pēdu, plantar fasciitis, Ahileja tendinīts, stresa lūzumiem, apakšstilbu skaliņi, satvertu nervu, papēdis liek domāt, papēža spilventiņu sindroms, un papēža bursīts.

Vienkārša Lietošana: Lietot medially, lai pareizi pār-pronation neitralizētu klauvēt ceļgaliem un potītēm eversion.Valkāt sāniski, lai labotu supination, novēršot loku-leggedness un potītes inversijas sastiepumiem.

Premium Materiāls: Izgatavots no izturīga un mīksta želejas materiāla, kas ir viegli mazgāt, atkārtoti.Tas ir piemērots ikdienas lietošanai un ir absolūti neredzams.

Bez Slīdēšanas: pašlīmējošās dizains padara zolītes palikt savā vietā visu laiku.Arī, jūs varat noslaucīt ar lipīgu atlieku no polsteri izmantot atkārtoti.Spēcīga lipīga papēži polsterējuma spilventiņi ir aprīkots ar spēcīgu saistvielu īpašības.

Korektīvo Līmi Gēla Apavu Ieliktņus

Mediālas & Sānu Papēža Ķīlis Silikona Zolītes, lai Supination un Pronation, Koriģējošās Līmi Gēla Apavu Ieliktņi Loku Kājas, Kāju Saskaņošana, Pieklauvēt Ceļgala Sāpes

Piemērots dažāda Veida Apavi

Ieliktņiem ir pieejami gan vīriešiem, gan sievietēm, kas ir viens izmērs, kas der visu veidu kurpes, ieskaitot sandales, dzīvokļi, kleita apavi, ādas apavi, sporta, zābaki utt.

Viegli-To-Sekot Instrukcijām

1. solis: pārliecinieties, ka jūsu kurpes ir tīras un sausas

2. solis: noņemiet līmlenti vāciņu

3. solis: lieciet ieliktņiem, lai īstajā vietā, kas var palīdzēt jums, koriģēt stāju.

4. solis: Nospiediet ieliktņiem un baudīt

(Mazgājams, Vienreizēji, Anti-skid), pašlīmējošās lentas.

Daudzums: 2 pāri

krāsa:balta

Materiāls:silikagels

izmērs:10.2*3.5 cm

Iepakojuma Saturs:

4gab

Draudzīgi Piezīmes

1. Pirms jūs varat izmantot šos ieliktņus, pārliecinieties, ka jūsu kurpes ir tīras.Līmi pamatni nevar veikt perfekti, kad viņiem uzskriet netīrumiem.

2. Ja tie nav lipīga pietiekami, lūdzu, nomazgājiet to ar siltu ūdeni, ļaujiet viņiem sausu, un jūs varat izmantot tos atkal.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju

Veids Ortopēdiskie Piederumi
Vienuma Tips Pēdu Kopšanas Līdzeklis
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti