veikals

NVME PCIE Adapteri M. 2 SSD, Lai PCIE - Spēcīgs izkliedēšanas Heatsink, kas Saderīgs Ar X1, X4, X8, X16 PCIE Interfeisu

Noliktavā

Īpaša Cena €13.26

Regulārā cena: €18.16

Krāsas
sku:
  • w113323
Apraksts

Produkta Apraksts

Premium kvalitātes: alumīnija siltuma konstrukcija ļauj efektīvāk cooling.By maksimāla dzesēšana, tas nodrošina ļoti spēcīgu sniegumu.Baudīt NVME M. 2 SSD ar mūsu adapteri un izbaudīt jaunās paaudzes datu pārraides ātrumu profesionālās mīksta vai AAA spēles.Uzlabot seismisko stabilitāti, lai izvairītos no slikta kontaktu nodrošina stabilāku vidi datums pārskaitījumu.

Ārkārtas funkcijas: pievienojiet PCIe M. 2 SSD (M-Taustiņu / NGFF / NVMe vai AHCI), lai jūsu datoru, izmantojot PCI Express, lai iegūtu ultra-ātru piekļuvi datiem un palielināt sistēmas veiktspēju.Tikai M-Taustiņu M. 2 SSD (NVMe SSD), neatbalsta B-Atslēga SSD un M+B Taustiņu M. 2 SSD.

Lieliska izvēle: ar paplašināšanas kartes, jūs varat pilnībā izmantot ātru veiktspēju un kompakto izmēru iekšējā PCIe M. 2 cietvielu diski.Tur jūsu M. 2 PCIe SSD saskaņā labu sniegumu pat pilnas slodzes darbību.Ar M. 2 NVMe uz PCIe adapteri, jūs varat pievienot NVMe SSD (M-Taustiņu), lai jūsu X1, X4, X8, X16 PCI-e interfeisu.

Gala lietošana: tā ir aprīkota ar augstas kvalitātes kondensators un zelta pārklājumu saskarni, lai nodrošinātu informācijas drošību un stabilu pārraides.Ka atgaisot dizains iegremdēšanas zelta PCB uzlabo siltuma izkliedi no SSD.Sniedz atbalstu 2230/2242/2260/2280 SSD, atbalsta 1X / 4X / 8X / 16X slots, kas ir saderīgs ar Windows XP, 7, 8, 9, 10 un augstāk un Mac OS.

Materiāls:Plastmasa + Metāls

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x PCI-E adapteris (ar siltuma izlietne),

1 x standarta kronšteins

1 x maza turētājs

2 x siltuma spilventiņi

1 x skrūvgriezi

1 x nomaiņa skrūves. (SSD disks nav iekļauts).

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija NAV
Veids PCI-Express Kabeļi

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti