Rotaslietas Un Piederumi

Klases dabas augsts ledus baltā halcedons, agate Sudraba Aproce 925 Sterling Dārgakmens Aizdare Daļa Rokassprādzes, Aproces, Juvelierizstrādājumi

Noliktavā

Īpaša Cena €63.63

Krāsas
sku:
  • w10768
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā

*-*Materiāls:100% Dabiska Nefrīta*-* -Dabas un gluda. -Roku cirsts pulēšana *-*Katru Produktu saņems Vienu Rotaslietas kā dāvanu Maisiņš*-* -Tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -Prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -Lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -Panāktu veiksmi jums.

Par produktu: Mūsu galvenie produkti ir augstas kvalitātes agate, kristāla, dabas jade 、Emerald、dārgakmens un pusdārgakmeņi, akmens izstrādājumi.

Piezīme: Dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.Bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem, cirsts ar vienu un to pašu sākotnējo akmens, lai nosūtītu jums.

Būs kļūda ± 0,5 mm, ja produkts izmērs tiek mērīts manuāli, bet tas neietekmēs spēkā valkā rokassprādzi, kulonu.Lūdzu, saprotiet!

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

Produktiem šajā veikalā ir visas tradicionālās Ķīniešu roku darbs,

un katram produktam ir sava unikalitāte!

Paldies, lai katrs klients!

Produkta specifikāciju

Dzimums SIEVIETES
Sods vai Modes Modes
Metālu Tips NAV
Stils Gadījuma/Sportisks
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Aproces Veids Aproces
Materiāls Akmens

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti